torsdag 30. oktober 2008

Regn, regn, regn!

Skynder meg å skriver noe før jeg stikker på jobb her.

I går gikk det vel litt unna trur jeg.. prøver å huske litt her men er sååå trøtt nå så sitter å spiser banan og drikker kaffe. Hadde senvakt på Melketanna igår, var morro å jobbe litt der igjen nå.

Fikk tatt ett bilde av nye støvlæne, så nå som det regner sånn så ska det vel gå an å få brukt de. Men først må vi jo ut på jobben.
Det hadde forresten sludda igår, så nå kommer vel snø'n snart. Fysj...





Her er da maten min som jeg kommer til å spise en del framover.
Har vært for slækk med dietten min, så nå må jeg skjerpe meg skikkelig. Så her er da stekt kylling, ukokt ris og salat. Nam..

Så får jeg håpe det blir bedre igjen nå.


Senere på kvelden, fikk jeg dratt å henta bilen, var skikkelig digg å kjøre den igjen, føles ut som jeg ikke har hatt den på 1 uke, så takk til Tab for at han gikk over bilen. Så nå må jeg komme meg til ett sted å få målt co, krysser alt jeg har for at det har blitt bedre!

Det ble brått en film kveld hos Eirik idag, husær'nte hva den filmen het igjen, men var om noe sånn som dykka etter skatter nede i havet. Helt grei film.
Så ble det litt skravling igjen.. og kom meg hjem altfor sent, så min nattesøvn ble bare på 3,5 time.. så nå er jeg litt sliten og trøtt.

Har tidligtidlig vakt på jobben så ska straks kjøre å åpne barnehagen. Så idag sto jeg opp kl 5!
Godt det ikke er hver dag!

Lasse og Anette har da reist til Nordic Tuner Awards -08 som er i Danmark. De tok Escorten på henger og dro ned i natt. Håper de får en fin tur og ønsker de masse lykke til :)
Nå må jeg dra gitt!!

Ingen kommentarer: